Sedmo izdanje festivala

Evo što vas očekuje na Jailhouse festivalu u Lepoglavi - donosimo detaljni program!

Objavljeno: 27.07.2016. 08:52

Zadnja izmjena: 27.07.2016. 09:07

Foto: Jailhouse

Sedmo izdanje Jailhouse festivala kreće od petka, 5. kolovoza, a trajat će do nedjelje, 14. kolovoza. Riječ je o festivalu koji svake godine privlači posjetitelje svih dobnih skupina, dobivajući na regionalnom turističkom značenju. Donosimo detaljan program po danima...

Glavni organizator festivala je Nezavisna udruga mladih koja je, već tradicionalno, pripremila sportske, zabavne i edukativne aktivnosti od kojih će se neke održati prvi put u Lepoglavi, a velik interes vlada za koncertima glazbenih izvođača. Partner festivala je Turističko kulturno-informativni centar iz Lepoglave, financijsku podršku osigurali su sponzori te glavni pokrovitelj, Grad Lepoglava, a u samoj provedbi festivala Udruzi će pomagati volonteri. Treba naglasiti da se je za pojedine radionice i aktivnosti potrebno popuniti obrasce, koji će biti dostupni na Facebook stranici festivala i na web stranici.

Ljudski stolni nogomet, kino pod zvijezdama...

U petak, 5. kolovoza, u 21:00 u Gradskom parku očekuju vas koncerti sastava Krešo i kisele kiše, Lemon 3 i Media Stres.

Subota, 6. kolovoza, rezervirana je za radionicu animiranog filma VANIM, koja traje do 7. kolovoza, a počinje u 10 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca, TKIC, 1. kat. Ljudski stolni nogomet na rasporedu je u 14 u Gradskom parku, gdje u 18 sati započinje i NUM hakl 3 na 3.

Tradicionalan lov na blago kreće u nedjelju, 7. kolovoza, u 15 sati s parkirališta Turističko-kulturnog centra u Lepoglavi, a u 22 sata u Gradskom parku uživajte u kinu pod zvijezdama.

Ponedjeljak je rezerviran za Mobile Photo Contest, koji počinje u 17 sati u Gradskom parku. Na istom mjestu u 20 sati možete čuti predavanje Astronomskog društva.

U utorak, 9. kolovoza, s početkom u 18:40 na rasporedu je Quiz Night u Tawanu na drugom katu TKIC-a.

Od srijede do  petka, od 10. do 12. kolovoza, u 9 sati održava se dramska radionica Kerekesh Teatra. Dođite u 9 sati u Tawan, TKIC, 2. kat. 

Biciklijada, koncerti, predavanja...

U srijedu možete prisustvovati i Kreativnom caffeu, koji počuinje u 17 sati u Gradskom parku. Legendarna predstava Kerekesh Teatra „Očeš nečeš, doktor“ na rasporedu je u 21:00 u Gradskom parku.

Escape room (Bijeg iz sobe) održava se od 11. do 14. kolovoza, i to od 16 sati u uredu NUM-a (TKIC, 1. kat). A u četvrtak možete i čuti predavanje „Nikola Tesla - vizionar i genije“, koje počinje u 20 sati u Gradskom parku.

Petak je od 18 sati rezerviran za NUM Nogač 3 na 3, i to u Gradskom parku.

U subotu,13. kolovoza, održava se i biciklijada „Po zagorskim bregima“. Start je u 16 sati u Gradskom parku. Od 20:30 u Gradskom parku zabavljat će vas grupa Aerodrom i predgrupe Genova, Fajrunt, Treća smjena i Tomislav Goluban.

Sportske igre počinju u nedjelju, 14. kolovoza, u rekreacijskom centru. Isti dan u 18 sati u Gradskom parku počinje putopisno predavanje Pamele Konjevod, a u 21 sat stand up Vlatka Štampara.

 

Komentari