već 12 godinu zaredom

Evo tko nastupa na ovogodišnjem festivalu 'Idemo otok' u Ludbregu

Objavljeno: 16.06.2017. 09:29

Zadnja izmjena: 16.06.2017. 09:29

U organizaciji ludbreške Udruge Lumen kojoj se po prvi puta pridružila varaždinska Kulturna udruga mladih Centar scena od petka 23. do nedjelje 25. lipnja na Otoku mladosti održat će se mnoštvo koncerata, kazališna predstava, izložba, ali i niz popratnih sadržaja.

Ovaj festival već 12 godinu zaredom okuplja mlade iz Varaždinske županije i šire okolice. Glavni headlineri ovogodišnjeg 'Idemo otok' festivala su: najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap (Vž) i dugogodišnji punk bend Debeli precjednik (Os) koji će nastupiti u petak (23. lipnja), dok će u subotu (24. lipnja) publiku zabavljati legendarni rock sastav iz Zagorja Zadruga i R.H.C.P. tribute bend One Big Mob (Čk). Uz to, publika će se ove godine moći zabavljati i uz nastupe bendova: jamIT, U pol` 9 kod Sabe, Meant To Be, Bednja, Hrmülja, te DJ Cile i DJ Mile, a uz to u nedjelju 25. lipnja u 21 sat, festival po prvi puta ugošćuje i kazališnu predstavu, hit komediju Kerekesh Teatra Ufuraj se i pukni“ s Ljubomirom i Janom Kerekešom.

Organizatori su također pripremili i zanimljive popratne sadržaje poput izložbe crteža akademske slikarice Maje Mezge (u prostoru Lumen-a), turnira u beli, POI dance-a, odbojke na pijesku, potezanja užeta i drugih sportskih aktivnosti na otvorenom, a za najbolje su osigurane i simbolične nagrade. Također, od ponedjeljka 19. lipnja pa sve do petka 23. lipnja mladi će oslikavati zid kod Otoka mladosti u sklopu programa Street Art.

Komentari