natjecateljskog karaktera

Festival Djeca pjevaju 29.ožujka u Graberju uz besplatan ulaz za posjetitelje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.03.2019. 11:20

Zadnja izmjena: 21.03.2019. 11:22

Na ovogodišnjem 7.festivalu "Djeca pjevaju" koji će se održati 29.ožujka u Graberju s početkom u 18 sati predstavit će se 26 novih autorskih pjesama u izvođenju malih pjevača iz Hrvatske i Slovenije. 

Od samog početka na festivalu pjevaju djeca DND-a Varaždin, kao i posebno talentirani predstavnici osnovnih škola, gradova i općina sjeverozapadnog dijela Hrvatske. Po prvi puta na festivalu će biti predstavnica OŠ Selnica iz Međimurske županije. Pjevače prati zbor "Mali slavuji" DND-a Varaždin i zbor OŠ Šemovec. Veselje i navijanje djece obilježi svaki festival "Djeca pjevaju" u prepunoj dvorani Graberje. Festival je natjecateljskog karaktera i stručni žiri će izabrati najbolje male pjevače. Posebna gošća na Festivalu "Djeca pjevaju" 2019. će biti Gabrijela Hrženjak.

Festival će se održati uz podršku Grada Varaždina, Varaždinske županije, Zajednice športskih udruga Grada Varaždina, TZ Grada Varaždina, TZ Varaždinske županije, Koncertnog ureda Varaždin, drugih općina i gradova, Varaždinske televizije, Dječje televizije, Društva Naša djeca i raznih medija.

 

Komentari