festival kose - barok u kosi

FOTO Evo zašto će uskoro Varaždin posjetiti 3 vrhunska profesora šišanja i stilista iz Verone

Objavljeno: 30.09.2017. 18:46

Zadnja izmjena: 30.09.2017. 18:47

Za sve frizere i kozmetičare priprema se stručan seminar pod nazivom Festival kose - Barok u kosi. Seminar organizira tvrtka SHAPEIT j.d.o.o. iz Zagreba, a u suradnji s Obrtničkom komorom Varaždinske županije, Udruženjem Hrvatskih Obrtnika Varaždin te Cehom frizera održati u Varaždinu.

Seminar koji će održati 15. listopada (nedjelja) u hotelu Turist s početkom u 14 sati vodit će Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte, profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone. Luciano Fai je ujedno i vlasnik Glamour School - škole za frizere u Veroni. Frizeri će imati priliku upoznati se sa najnovijim svjetskim trendovima, a odnosi se na bojanje, šišanje, pramenovanje i izrade frizura sa svim detaljima što lansira Italija za navedeno razdoblje jesen/zima 2017.

Ovaj događaj je izuzetno značajan za svakog pojedinog frizera jer mu na ovaj način omogućava kontinuirani napredak i usavršavanje kao i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Također na svim modelima biti će prikazan najnoviji makeup, koji će prikazati vrhunska vizažistica s proizvodima Avon. Svaki sudionik na kraju dobiva diplomu Glamour School, imamo vrlo bogatu tombolu za sve prisutne i mali domjenak za sve. Na tom domjenku će Udruža žena Vidovec posluživati tradicionalni kolač pod nazivom Gibanik, a slastičarnica Šešet iz Varaždina razveselit će sve prisutne s svojim lijepim tortama.

Komentari