zdravo druženje i hodanje

FOTO Ove subote u Lančić-Knapiću organizira se 8. pješačenje na blagdan Sveta tri kralja

Objavljeno: 02.01.2018. 14:04

Zadnja izmjena: 02.01.2018. 14:09

"Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić" za sve zainteresirane rekreativce svih uzrasta organizira tradicionalno „8. grupno pješačenje na blagdan Sveta tri kralja“ ove subote s početkom u 9 sati ujutro.

Okupljanje je od 8 ujutro u društvenom domu u Knapiću. Mole se sudionici pješačenja stariji od 14 godina da donacijom od 30 kuna pomognu u pokrivanju troškova organizacije pješačenja. Donacije se prikupljaju od 8 do 8.45.

Devet kilometara pješačenja

Za sve sudionike pješačenja osigurana je hrana i piće. Svi sudionici pješačenja, i djeca i odrasli, trebaju se prijaviti za zapisnički stol zbog evidencije točnog broja sudionika pješačenja.

Pješačka ruta s povratkom iznosi 9 kilometara: Knapić – Pišće – Risje – Žgano Vino – Skradnjak – Knapić. Na Žganom vinu slijedi odmor, a sudionike dočekuje  kuhano vino, topli čaj, jeger i domaći specijaliteti - kobasice, prezbušt, špek, kosana mast, luk. Slijedi povratak do društvenog doma u Knapiću gdje sudionike čeka druženje i zabava u ugodnom prostoru uz topli obrok – grah i razna osvježavajuća pića. 

Dodatne informacije možete dobiti na web stranici Društva ili na njihovom Facebooku. Isto tako možete nazvati mobitelom Vinka Harjača na 098/936 8511 ili poslati mail na [email protected]. Ovdje donosimo fotke s prošlih pješačenja - možda ovaj put ne bude snijega, ali druženja, zabave i rekreacije sigurno neće nedostajati.

Komentari