ne propustite

FOTO U Varaždin uskoro dolazi svjetski spektakl 'Jadnici' koji će se prvi puta izvesti uživo uz orkestar

Objavljeno: 17.04.2018. 11:54

Zadnja izmjena: 17.04.2018. 12:00

Čuveni svjetski mjuzikl „Jadnici“ dolazi u varaždinsku Arenu koja će biti poprište spektakla pod redateljskom palicom američkog režisera Richarda Monteza. Ovo kultno djelo uprizoriti će međunarodno kazalište CornerstoneArts Hrvatska. Nakon iznimnog uspjeha zagrebačke premijere prošle godine u Lisinskom, ljubitelji ovog predivnog mjuzikla imat će ga prilike opet vidjeti na dvije uzastopne izvedbe u petak, 11. svibnja u Varaždinu, gdje će se po prvi puta mjuzikl izvesti uz orkestralnu pratnju uživo.

Talentiranu ekipu glumaca i pjevača predvodit će renomirani glazbenici Sementa Rajhard i Max Hozić, koji će uz neka nova imena iz ansambla izvesti neke od najljepših i najpoznatijih songova iz svijeta mjuzikla.    

Les Misérables ima kultni renome i spada u sam vrh svjetske produkcije, a uz čudesnu glazbu, predivnu priču i čaroban ambijent svog vremena, donosi i iznimnu osobnu i društvenu poruku nade i ohrabrenja. S vrhunskim pjevačima i glumcima, te impresivnom koreografijom i scenografijom, CornerstoneArts Hrvatska priprema pravi muzički spektakl.

Uz Sementu Rajhard u ulozi Cosette i Maxa Hozića u ulozi Jean Valjean-a, glavne uloge utjelovit će i operni pjevač s inozemnom karijerom Henrik Šimunković kao Javert, članica Hrvatske BroadWay Akademije Irma Dragičević kao Fantine, nova operna nada Filip Hozjak kao Marius, profesionalni glazbenik i glumac Igor Baksa kao M. Thénardier, te glumica i pjevačica Irena Matas kao Mme. Thénardier. Zvijezda The Voice-a Alen Đuras ponovo će utjeloviti lik Enjolrasa, dok je ulogu Éponine preuzela Lucija Jelušić.

Komentari