zadnji dan zabave

FOTO|VIDEO Danas završava Špancirfest - evo što vas sve čeka i zašto ne trebate ostati doma

Objavljeno: 27.08.2017. 10:12

Zadnja izmjena: 27.08.2017. 10:13

Danas je posljednji dan Špancirfesta, a vrijeme je idealno i za španciranje i za odlazak na brojna zanimljiva događanja. Zabava je osigurana za sve uzraste i različite ukuse, a mi vam predstavljamo samo djelić današnjeg programa.

Na ulicama i trgovima bit će obilje programa koji teče već danima - neki i od samog početka ovogodišnjeg Špancira - kao što su razne radionice u Parku kreative, nastupi nekih DJ-eva, ulični programi i slično. Danas vam je, naravno, i posljednja prilika da sebi sredite ludu festivalsku frizuru - za što će se pobrinuti Nicoletta Spray Show. No, tu su i brojni drugi performeri, poput LaLuz Visuals, Ballerinas, Mr Tartuffo i Frutillas Con Crema.

Čak 4 sjajna koncerta u isto vrijeme

Ljubitelji dobre glazbe danas će biti na slatkim mukama - na četiri različita mjesta u  21 sat počinju četiri odlična koncerta. Moguća je i šetnja, naravno, za one koji bi htjeli uhvatiti od svakoga ponešto. Svi su koncerti besplatni, tako da je šetnja vrlo moguća opcija.

Stančićev trg, 21 sat - Mangroove

Zagrebački neo-soul-funk duo Mangroove poznajete po zaraznom ambijentalnom zvuku, divnim melodijama i sanjivom baršunastom vokalu s etera svih urbanih radija u Hrvatskoj. Na zagrebačkoj klupskoj sceni postoje od 2003. godine, do sada su izdali više albuma, snimili puno prelijepih spotova, ovdje vam donosimo spot za pjesmu Sanjala sam ljubav.

Kraljevska zona - The Beatles Revival Band

Izvoditi pjesme Beatlesa - koliko god one zvučale jednostavno - uopće nije lagana pjevačko-sviračka zadaća. Grupa The Beatles Revival Band jedan je od najdugovječnijih i najboljih europskih tribute bendova, osnovan 1994. kao izraz divljenja i zaljubljenosti u glazbu neponovljive četvorke iz Liverpoola. Glavni pokretač cijele priče je Erik Malnar, ujedno i frontman riječke skupine Belfast Food, koji je okupio izvrsnu, iskusnu i u Beatlese potpuno zaljubljenu ekipu glazbenika.

Vila Bedeković - Sudar Percussion

Kao što smo jučer javili, ulaz na ovaj rijetki glazbeni show je besplatan (a izvorno je koštao 50 kn). Sudar Percussion već punih sedam godina svojim svježim pogledom na poznata djela klasične i popularne glazbe, puni gledališta i oduševljava publiku gdje god se pojave pomičući granice onoga što se smatra udaraljkaškom glazbom. Njihova kvaliteta, inovativnost i otkačenost savršena su preporuka za vrhunski glazbeni doživljaj posljednjeg dana Špancirfesta.

Korzo - Irma Dragičević

Mlada i nagrađivana varaždinska pjevačica Irma Dragičević u svoj je portfolio već unijela akademiju na Broadwayu, studira pjevanje, a iza sebe ima mnogo uspješnih nastupa i gostovanja, među kojima se posebno ističu Lisinski te HNK u Zagrebu. Naravno, uz mnogo talenta, rada i pjevanja, stižu i nagrade i priznanja, a kako posebno voli mjuzikle, za ovogodišnji Špancirfest, na kojem će nastupiti prvi put, Irma je odlučila na Korzo donijeti malo broadwayskog glamura te će na koncertu pod imenom “Musical Night” izvesti najpoznatije songove velikana poput Georga Gershwina, Andrew Lloyd Webbera i drugih.

 

Komentari