dva prijateljska sastava

FOTO|VIDEO U subotu dođite u Rogoz uživati u vrhunskom jazz, funky i blues koncertu

Objavljeno: 27.03.2017. 13:50

Zadnja izmjena: 27.03.2017. 13:53

Ove subote na podrumskoj sceni "Rogoz" varaždinskog HNK gledatelji će moći uživati u muziciranju dva vrhunska sastava - jazz banda Gadjo Manouche i funky-blues atrakciji The Playboys.

Gypsy jazz sastav Gadjo Manouche - koji izvodi glazbu velikana jazz gitare Django Reinhardta - već smo gledali prije dvije godine na istom mjestu i tadašnji je njihov nastup ostavio snažan dojam na publiku. The Playboys su varaždinsko-zagrebački sastav osnovan prije godinu dana, a ideja da se okupe došla je iz ljubavi prema glazbi soula, funka i bluesa 70-ih godina.

Zanimljivost ovog koncertnog događaja je činjenica da su Gadjo Manouche i The Playboys dva prijateljska i povezana sastava, budući da dio glazbenika svira u oba benda, a zapravo se radi o različitim pravcima glazbe. Posebno veseli najava kako će se pri kraju koncerta ova dva sastava spojiti u jedan i izvesti nekoliko swing standarda što će sigurno biti poseban doživljaj i za publiku i za izvođače. Početak koncerta je u 21 sat, a cijena ulaznice 20 kuna. Za vas koji niste bili prije dvije godine u Rogozu, donosimo video s tog odličnog koncerta Gadjo Manouche - sigurni da nas ovakva sjajna svirka očekuje i ove subote.

 

Komentari