Kulturni centar ivan rabuzin

Ovaj četvrtak saznajte zadivljujuće informacije o veličanstvenoj Himalaji - izvorištu svetih indijskih rijeka

Objavljeno: 13.11.2017. 19:23

Zadnja izmjena: 13.11.2017. 19:33

Foto: Facebook

Zaželjeli ste se malo avanture s planine? Ukoliko ste jedan od onih koji voli ići u planine ili samo slušati o njima i gledati slike, onda navratite ovaj četvrtak u Kulturni centar Ivan Rabuzin u Novom Marofu gdje će u 17 sati biti putopisno predavanje o jednoj od najveličanstvenijih planina - 'Himalaja, na izvoru svetih rijeka'.

E sad malo egzotike...Jamunotri i Gangotri izvorišta su dvaju najznačajnijih indijskih rijeka, a njihov obilazak dio je hodočašća Ćar dham na koje se svaki hinduist uputi barem jednom u životu.

Uspinjući se u visinama Himalaje do izvorišta dvaju najsvetijih indijskih rijeka, kao da se vraćam izvoru svoga postojanja. Osluškujući unutarnje tokove svijesti u hodu častim ono što mi je najviše sveto - izjavio je putopisac Philip Gour

Ovaj putopisac, fotograf i redatelj od 2012. posve se posvetio putovanjima, dokumentarnim filmovima i video produkciji za međunarodne organizacije i produkcijske tvrtke, a ukoliko i vi želite barem na ovaj način osjetiti komadić nadahnuća i planinaske oslobađajuće čistoće, navratite do Marofa, saznajte zanimljive informacije i uživajte.

Komentari