3000 porcija graha

HNS organizira proslave 1. svibnja u Trakošćanu, Gornjem Vratnu, Luki Ludbreškoj, Zelengaju i Šemovcu

Objavljeno: 29.04.2016. 12:23

Zadnja izmjena: 29.04.2016. 12:23

Županijska organizacija HNS i ove godine priprema obilježavanje 1. svibnja u općinama i gradovima Varaždinske županije, središnja proslava, kako poručuju iz stranke, održat će se i ove godine u Trakošćanu, u sklopu Prvog svibanjskog izleta u Trakošćan kojeg organizira Općina Bednja i Turistička zajednica općine Bednja.

Besplatnoj podjeli više od 3.000 porcija graha koja će trajati od 11.00 do 15.00 sati pridružit će se svojim dolaskom u 12.00 sati i zamjenik predsjednika HNS-a i Županijske organizacije Predrag Štromar.

 - Proslava Praznika rada u Trakošćanu započela je prije petnaestak godina i to spontanim dolascima i okupljanjima građana. Prije više od deset godina pridružio im se i HNS i od tada smo tradicionalno svake godine zajedno u Trakošćanu gdje se svake godine okuplja više tisuća izletnika iz čitave regije. Drago mi je da smo postali dio tradicije i da sve više turista obilazi ove krajeve, što našoj županiji diže rejting kao poželjnoj turističkoj destinaciji - rekao je Predrag Štromar na prošlogodišnjoj proslavi.

Uz Štromara, na proslavi će prisustvovati i HNS-ovi saborski zastupnici, gradonačelnici i načelnici, te ostali članovi stranke.

Uz druženje u Trakošćanu, diljem županije podružnice HNS također organiziraju obilježavanje Praznika rada, pa tako i Podružnica HNS Cestica organizira druženje u Gornjem Vratnu na prostoru "Gmajne", a Predrag Štromar će prisustvovati u vremenu od 10.00 do 11.00 sati. U slučaju lošeg vremena proslava će biti u Društvenom domu u Gornjem Vratnu.

Podružnica HNS u Svetom Đurđu prvosvibanjski praznik obilježit će u Luki Ludbreškoj sutra 30.4., s početkom u 17.00 sati.

Goran Habuš prisustvovat će tradicionalnoj proslavi koju organizira SDP na izletištu Drava u Varaždinu u vremenu od 10.00 sati, a nakon toga pridružit će se podjeli graha koju organizira Ogranak HNS Donji Kućan u Zelengaju s početkom u 12.00 sati.

Podružnica HNS Trnovec Bartolovečki obilježit će Praznik rada u nedjelju u Društvenom domu u Šemovcu s početkom u 11.30 sati.

- Pozivamo sve žitelje Varaždinske županije da nam se pridruže u proslavama te im ujedno želimo sretan Praznik rada! - zaključuju poziv na proslave HNS-ovci.

Komentari