Humanitarni koncert ''Operne zvijezde za Spas'' na Špancirfestu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 17.08.2013. 13:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Udruga za zaštitu životinja Spas, ujedno i azil za napuštene životinje s područja Varaždinske županije, zajedno s opernim zvijezdama organizira 29. kolovoza u 20 sati u sklopu programa Špancirfesta veliki humanitarni gala koncert ''Operne zvijezde za Spas''.

Koncert će se održati u gledalištu varaždinskog HNK te će biti dio programa ovogodišnjeg Špancirfesta, a nastavak je iznimno uspješne prošlogodišnje suradnje Festivala dobrih emocija i udruge Spas i HNK Varaždin. Ovo je ujedno i jedini humanitarni koncert u programu Špancirfesta. 

Na koncertu će nastupiti: Barbara Othman, Jelena Štefanić, Helena Lucić Šego, Miljenko Đuran, Momir Pjevac, Henrik Šimunković, Dora Dučakijević, Sofija Cingula, Kora Pavelić, Ana Šedelbauer, Valentina Geci, Željko Zaplatić, Blanka Tkalčić, Ana Lice, Ivana Godec Vinceković (korepetitor), Lea Šantek (korepetitor), Ivan Kolar (korepetitor) i Danijel Otto (korepetitor).

Ovaj koncert organizira se na inicijativu hrvatskih opernih zvijezda kako bi pomogli Udruzi za zaštitu životinja Spas kroz prikupljanje novaca prodajom ulaznica za koncert te prikupljanjem donacija, budući da je Udruga u izuzetno teškoj financijskoj situaciji. Sredstva prikupljena koncertom bit će namijenjena obnovi skloništa za životinje koje je u vrlo lošem stanju.

Cijena ulaznice je 50 kuna.

Komentari