dođite i zapjevajte

I ove godine Medina Škrinja organizira humanitarne karaoke za pomoć mališanima u bolnici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.12.2019. 10:19

Zadnja izmjena: 13.12.2019. 09:03

Rotaract klub Varaždin u suradnji sa DND-om i Medinom škrinjom i ove godine organizira tradicionalne humanitarne karaoke koje će se održati 20.prosinca s početkom u 20:00h. Ovaj se put u suradnji sa Društvom naša djeca sakupljaju novčana sredstva za projekt "Za osmijeh djeteta u bolnici" koji pomaže mališanima da prebrode najteže trenutke tijekom boravka u bolnici.

Ukoliko posjedujete slikovnice, igračke i slično, slobodno ih ponesite sa sobom u Medinu škrinju, a oni će ih proslijediti mališanima na odjelu pedijatrije i dječje kirurgije OB Varaždin. Ukoliko se želite prijaviti i otpjevati pjesmu u humanitarne svrhe bi trebali donirati 10kn (preporučena donacija), a za potpuni doživljaj možete nominirati svoje drage (i ne toliko drage) prijatelje. Ukoliko osoba koju ste nominirali odbije prihvatiti nominaciju, “mora” u humanitarne svrhe donirati iznos od 20 kuna.

- Pozivamo sve da se ohrabre i pokažu svoje pjevačke talente te vjerujemo da ćemo, uz vašu pomoć, osim odlične zabave uspjeti uljepšati ove blagdane mališanima na odijelima OB Varaždin! - poručuju organizatori.

Sva prikupljena novčana sredstva, slikovnice i igračke omogućit će djeci na odjelu pedijatrije i dječje kirurgije OB Varaždin da im dani tamo provedeni budu ispunjeni dječjom zabavom i osmjehom.

Komentari