nikako ne propustite

I posljednji adventski vikend donosi vam obilje koncerata, a pjevat će se i svirati cijeli dan - evo programa

Objavljeno: 22.12.2017. 20:06

Zadnja izmjena: 22.12.2017. 20:11

Odbrojavanje do Božića ovog vikenda uz čak sedam koncerata - zabavljat će vas i dobro zagrijati uz kuhano vino Lado, Nenad Kumrić Charlie, klapa Motovun, Allegre, Gelato sisters, Zsa Zsa…

Polako odbrojavamo sate do Božića, a blagdansko raspoloženje zasigurno će dodatno podići i bogati glazbeni program koji vas očekuje tijekom četvrtog adventskog vikenda.

Zagrijavanje za vikend kreće već večeras kada će na Trgu Miljenka Stančića od 19 sati nastupiti Neki novi klinci – Balašević tribute band dok će u 20 sati u varaždinskoj Katedrali nastupiti tradicionalni ansambl Lado.

Nakon zagrijavanja u petak, nastavlja se događanjima bogata subota koja nudi izbor od čak pet koncerata pa tako prvi počinje već u 9.30 sati kada će okupljene na Trgu kralja Tomislava zabavljati Nenad Kumrić Charlie s gostima – klapom Motovun i ženskim vokalnim sastavom Allegre.

Nakon njih, na adventsku pozornicu na Korzu u 11 sati stiže zbor Kapela Paulina Warasdin, a od 17 sati na Korzu će nastupiti muški vokalni ansambl Biškupec, dok će od 19 sati za zabavu na središnjem gradskom trgu biti zadužena Zsa Zsa sa svojim gostima.

Pjevat će se sutra i na Kapucinskom trgu gdje će od 17 sati nastupiti tri vrhunske i atraktivne glazbenice Gelato sisters, a na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale biti upaljena i četvrta adventska svijeća, uz prigodni glazbeni program mješovitog župnog zbora župe Sv. Fabijana i Sebastijana.

Komentari