RADIONICE ZA MLADE

Iz Kuće kreativnih inovacija pozivaju sve zainteresirane da ih posjete i uključe se u rad

Objavljeno: 02.07.2020. 19:33

Zadnja izmjena: 02.07.2020. 19:34

Nakon što su prezentirali svoje vještine na otvaranju VAFI & RAFI festivala početkom lipnja, entuzijasti udruge Kuća kreativnih inovacija uspješno su startali s kreativnim radionicama u sklopu Centra za mlade i nezavisnu kulturu – P4, a uskoro pripremaju i prijave za nove.

Kuća kreativnih inovacija je udruga mladih varaždinskih entuzijasta osnovana ove godine. Cilj je udruge potaknuti kreativnost prvenstveno kod mladih no otvoreni su za cjelokupnu zainteresiranu javnost. Trenutno se održava DJ radionica pod vodstvom varaždinske DJ-ice OlyFant, a održana je i uspješna radionica izrade Macramea koju je vodila Iva Grubješić.

U tijeku su prijave za radionicu izrade Dreamcatchera koja će se održati u ponedjeljak, 6. srpnja od 17 d 20 sati u dvorištu Centra za mlade i nezavisnu kulturu – P4. Prijave traju do 5. srpnja, a prijaviti se možete putem maila: [email protected] .

Uskoro kreću i prijave za radionicu Poi-a koju vodi Alma Rožmarić. Riječ je o „žonglerskoj“ tehnici porijeklom iz Novog Zelanda, a polaznici će sami izraditi svoje rekvizite kojima će vježbati svoju motoriku  i koordinaciju, povećati snagu mišića, poboljšati koncentraciju, smanjiti stres i napetost. 

U pripremi su i prijave za radionicu digitalne fotografije koju će voditi Dario Mikulek te radionica dizajniranja mobilnih aplikacija pod vodstvom Igora Pičuljana.

 

 

Komentari