Policijski službenici i ovaj vikend nastavljaju s pojačanim aktivnostima, neumornim radom i nadzorima, vodeći računa o sigurnosti, o svom zdravlju, te zdravlju svih građana, poručuju iz Policijske uprave varaždinske.
"Nije vrijeme za opuštanje, te su i dalje na snazi ograničenja i mjere, koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, a odnose se na zabranu javnih okupljanja, te strogo ograničavanje zadržavanja na javnim prostorima. Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima odnosi se na ulice, trgove, parkove i sve ostale javne površine na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba.
Pozivamo građane da se maksimalno prilagodite trenutnoj situaciji, a iz svojih domova izlazite samo ukoliko je to nužno. Slušajte savjete stručnjaka, kako bi što prije zajedničkim snagama spriječili širenje virusa." savjetuju iz PU varaždinske.
Oni građani koji će ipak boraviti  na otvorenom prostoru, trebaju voditi računa o tome da izbjegavaju veće skupine ljudi, održavaju socijalni razmak, te odaberu ona mjesta za koja znaju da ih ne posjećuje veliki broj ljudi.
Osim gradskih i drugih javnih mjesta policijski službenici će kontrolirati i okupljanja na rijeci i uz rijeku Dravu.
"Zahvaljujemo se svim građanima koji poštuju Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i odgovornim ponašanjem čuvaju sebe i svih nas.", poručuju iz PU varaždinske.

Komentari

18.04.2020. 19:54h Zadnja izmjena: 18.04.2020. 19:57