bogat program

Izložbe, hrvački turnir i Dražen Zečić vas očekuju na Ludbreškom Sajmu cvijeća

Objavljeno: 28.04.2017. 18:48

Zadnja izmjena: 28.04.2017. 18:48

Foto: Grad Ludbreg

U Ludbregu je već tradicionalno prvi vikend u svibnju rezerviran za, sada već tradicionalni Sajam cvijeća koji središnji gradski trg, ali i park ispred dvorca ispuni veselim bojama i šarenilom cvijeća.

Ovogodišnji Sajam cvijeća sadrži pregršt događanja koja počinju već u petak predstavljanjem Vision One aplikacije, dok će se službeno otvorenje Sajma održati istog dana uz nastup KUD-a 'Anka Ošpuh'.

Sljedećeg dana će gradski trg ispuniti mališani iz dječjih vrtića i udruga koji će u likovnim radionicama stvarati mala umjetnička djela, a potom će uslijediti koncert Puhačkih orkestara Ludbrega i Tržiča. U večernjim satima će svoje snage odmjeriti hrvači u Međunarodnom hrvačkom turniru pod nazivom 'Centrum Mundi', dok će nešto kasnije prisutne zabaviti raspjevani Dražen Zečić.

Nedjelja će započeti izložbom old timera 'Old timer kluba Međimurje', pa nastaviti uz koncert Nenada Kumrića Charlieja i nastup Ludbreških mažoretkinja i Twirling kluba Ludbreg. Uz ovaj bogat program, posjetitelji će svakodnevno moći razgledavati izložbu bonsai-a u atriju dvorca Batthyany, potom izložbu čajeva, začinskog i aromatičnog bilja u dvorcu, pa hortenzije i ostalo prekrasno cvijeće.

Komentari