SATTVA - Centar zdravlja i sreće

Ayurvedski liječnik iz Indije u Beretincu održava ayurvedske konzultacije i pulsnu dijagnostiku

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.02.2018. 12:04

Zadnja izmjena: 25.02.2018. 12:04

Foto: Arhiva

Dr. Nikhil M. Dongarkar, izvorni ayurvedski liječnik iz Indije i predstavnik Sri Sri Ayurvede Europe ponovo dolazi u SATTVA - Centar zdravlja i sreće u Beretincu i održava ayurvedske konzultacije i pulsnu dijagnostiku u ponedjeljak 5. ožujka od 9 do 17 sati.

Pristup ayurvede je potpuno individualan, ayurvedski liječnik uvijek liječi osobu samu, a ne bolest ili njene simptome. Terapija za dovođenje naše psihofizičke konstitucije u ravnotežu uključuje ayurvedske preparate, ayurvedske tretmane, masaže, vježbe disanja, meditaciju, yogu i individualnu preporuku za prehranu. Svi oblici terapije dostupni su u SATTVA -  Centru zdravlja i sreće, Varaždinska 20 C, 42201 Beretinec.

Za vikend 2- 4. ožujka se u SATTVA – Centru zdravlja i sreće održava  Art of Living Program sreće, jedinstvena anti-stres radionica kojom dolazimo do unutarnjeg izvora mira i radosti. Isti dan kada se održavaju ayurvedske konzultacije, 5. ožujka, u večernjim satima od 18.30 je na programu KUHAONICA– radionica pripreme cjelovitog vegetarijanskog obroka na kojoj učimo kako pripremamo i u tanjuru kombiniramo sirovo i kuhano povrće, žitarice i grahorice za povećanu razinu energije i optimalno zdravlje.

Prijaviti se i informirati o programima u SATTVA – Centru zdravlja i sreće možete na telefon 042/350-513, mobitel 091/6000-245, email: [email protected] ili web: www.sattva-centar.hr.

 

 

Komentari