Nezavisna udruga mladih

Jailhouse u punom jeku - slijede još četiri dana ispunjena zanimljivim događajima

Objavljeno: 11.08.2016. 10:12

Foto: NUM

Četvrti dan Jailhouse festivala održan je Mobile Photo Contest i predavanje Astronomskog društva, a peti dan, u utorak, uslijedio je Quiz Night. Jučer je pak održana dramska radionica Kerekesh teatra, Kreativni caffe i predstava Kerekesh Teatra „Očeš nečeš, doktor“.

Mobile Photo Contest bio je zamišljen kao natjecanje u fotografiranju mobilnim telefonom. Natjecatelji su imali ukupno sat vremena da na svoj način prikažu temu „Osjeti slobodu“, što je ujedno slogan Festivala. Najuspješnija u izazovu bila je Klarisa Kreš, koja je osvojila putovanje za dvije osobe.

Nakon toga uslijedilo je predavanje Astronomskog društva Lepoglava o povijesnom razvoju svemirskih letjelica. Nazočni su mogli čuti brojne zanimljivosti, ali i baciti pogled na zvjezdano nebo kroz teleskop.

Quiz night, kviz u kojem se natječu četveročlani timovi, potrajao je do kasnih noćnih sati, a na kraju je najuspješnija bila ekipa Pohotni tapiri u sljedećem sastavu: Marko Fišter, Dario Car, Željko Jurković i Nikola Kuzmić. Drugo mjesto osvojila je ekipa Klempeki, a treće Ekipa smrti.

Podsjetimo, Festival traje do 14. kolovoza. Slijede još četiri dana ispunjena događajima koje možete vidjeti u nastavku.

Program

11. kolovoza (četvrtak)

Escape room (Bijeg iz sobe), od 11. do 14.08. – od 16:00 sati u uredu NUM-a (TKIC, 1. kat)

Predavanje: „Nikola Tesla - vizionar i genije“ – 20:00, Gradski park

12. kolovoza (petak)

Num Nogač 3 na 3 – 18:00, Gradski park

Nastup navijačica Cheerleading kluba Bravo iz Varaždina (20:30)

13. kolovoza (subota)

Biciklijada „Po zagorskim bregima“ – start u 16:00, Gradski park

Koncert grupe Aerodrom i predgrupe (Genova, Dominik Sever (Fajrunt), Treća smjena i Tomislav Goluban) – 20:30, Gradski park

14. kolovoza (nedjelja)

Sportske igre – 14:00, Sportsko-rekreacijski centar

Putopisno predavanje  Pamele Konjevod – 18:00, Gradski park

Stand up Vlatko Štampar – 21:00, Gradski park

Komentari