Posjedujete li Yu-Gi-Oh deck koji na polici skuplja prašinu? Sjećate se gledanja Yu-Gi-Oh crtića kao dijete, ali nikad niste imali priliku sami kartati? Želite li se okušati kartati protiv najboljih ili se jednostavno želite zabaviti?

Imate sreće, jer se upravo na adresi Juraja Križanića 17 (kod bolnice preko puta Linksa) u Varaždinu održavaju turiniri u kartaškoj igri Yu-Gi-Oh na tjednoj bazi.

U turniru sudjeluju igrači od 8 do 30 godina, a dobna granica ne postoji. Dobrodošli su ljudi svih uzrasta! Upad na turnir iznosi 40 kn po igraču koje se koriste za financiranje nagrada na kraju turnira (2 Yu-Gi-Oh! Booster paketića po osobi). Nagradni fond povećan je zbog velikog odaziva novih igrača!

Turnir se igra po SWISS principu. Igraju se 4 runde u kojima 2 igrača igraju 3 igre. Igrač koji baci veći broj na kockici bira hoće li igrati prvi ili drugi. Nakon prve igre, igrač koji je izgubio bira hoće li igrati prvi ili drugi tijekom sljedeće igre. Pobjednik je prvi igrač koji dobije 2 pobijede.

Na turniru morate koristiti svoj osobni deck (špil) karata koji je izrađen po pravilima službene KONAMI Yu-Gi-Oh! Ukoliko vam neke karte nedostaju, dopušteno je te karte proxyati (Isprintati kartu koja vam nedostaje i staviti je u sleeve (omotić) zajedno sa nekom drugom kartom) pridržavajući se pravila da karta koju proxyate ne prekoračuje cijenu od 10€.Oh

Više informacija možete naći na službenoj facebook stranici.

Komentari

26.06.2019. 08:15h Zadnja izmjena: 26.06.2019. 08:17