saznajte na predavanju

"Kako klet, vikendicu, kuću ili stan pretvoriti u dodatan izvor prihoda?''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.03.2019. 09:27

Zadnja izmjena: 03.03.2019. 11:56

U srijedu 06.ožujka 2019. godine u 18:00 sati u maloj dvorani KC Ivan Rabuzin, u organizaciji Turističke zajednice grada Novog Marofa će se održati edukativno predavanje o potencijalu obiteljskog smještaja na području grada.

Koje korake morate poduzeti kako bi svoju kuću,klet, vikendicu ili možda novu nekretninu pretvorili u dodatan izvor prihoda, čuti ćete na ovom predavanju.Kakav smještaj ponuditi putniku 21. stoljeća, kolika su ulaganja, igra li lokacija važnu ulogu, kako se profilirati i pronaći svoju nišu, koji su trendovi u oglašavanju privatnog smještaja, kako nam ulazak u turističke vode mijenja privatne živote na bolje, te koji su primjeri dobre prakse koji nas inspiriraju da „ulovimo val“ i priključimo se svjetskim trendovima? I možda najbitnije od svega, da li će nam se na tom putu ispriječiti hrvatska pravna regulativa ili nije sve tako komplicirano?

Na predavanju će biti predstavljen novi Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu Varaždinske županije za 2019. godinu i projekt TZ VŽŽ „Kuće za odmor s pričom“. Predavači su Miran Bojanić Morandini, direktor TZ VŽŽ, Mladen Jakopović – vlasnik Imanja Pijevci – kao primjer dobre prakse, te Ksenija Ptiček iz Ureda državne uprave – Ispostave Novi Marof

Komentari