predavanje stručnjaka

KLENOVNIK Na edukativnoj radionici u srijedu možete saznati sve o zaštiti vinove loze i EU fondovima

Objavljeno: 10.04.2017. 14:45

Zadnja izmjena: 10.04.2017. 14:45

Foto: Ilustracija

U srijedu, s početkom u 18 sati u prostorijama Osnovne škole grofa Janka Draškovića u Klenovniku održat će se korisna edukativna radionica za sve vlasnike OPG-ova, obrtnike, poduzetnike i mještane o regionalnom razvoju i EU fondovima i zaštiti vinove loze od raznih bolesti.

Sudionici radionice će saznati važne informacije o prilikama sufinanciranja raznih projekata iz EU fondova i nacionalnih izvora za poduzetnike i fizičke osobe, potom o mehanizmima dodjele bespovratnih sredstava, aktivnostima i troškovima te aktualnim natječajima od Gabrijele Paske, mag. oec., certificiranog stručnjaka za EU fondove.

O zaštiti vinove loze s naglaskom na fitoplazmu, važnosti zaštite vinove loze, potom prevencije zlatne žutice i načina suzbijanja američkog cvrčka prisutne će informirati mag. ing. fitomedicine, Kristina Geci Smoljo.

Nakon predavanja slijedit će pitanja i diskusija sudionika, a potom i zakuska uz ugodno druženje. Prijava za sudjelovanje u radionici nije obavezna, no oni koji svoj dolazak žele potvrditi mogu to učiniti na broj mobitela 099/844 3752 do 11. travnja, a ulaz za sve zainteresirane je potpuno slobodan.

Komentari