rok za predaju je 1. srpanj

KNJIŽEVNI NATJEČAJ MUZEJA ANĐELA: Napišite kratku priču i osvojite 2000 kuna!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.03.2018. 14:53

Zadnja izmjena: 06.03.2018. 14:54

Foto: Ilustracija

Muzej anđela Varaždin raspisuje 7. književni natječaj za kratku priču. Autori se natječu s radom o temi koja govori o duhovnosti, važnosti intuicije, dobrote, ljubavi, empatije, vrednovanju nematerijalnih vrijednosti i sličnim temama.  

Što se tiče uvjeta natječaja, tekst mora biti izvoran i neobjavljen i ne smije biti dulji od tri kartice (5400 znakova s razmacima). Mogu sudjelovati svi, bez obzira pišu li hrvatskim standardnim jezikom ili dijalektom. 

Rad potpisan šifrom, treba poslati poštom na CD-u (u Word formatu.doc) i ispisan na papiru u tri primjerka. U posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresu, broj telefona, e-mail, kratku biografiju s godinom rođenja) i šifru.

Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana, a odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju. Bit će dodijeljene tri ravnopravne, prvi put novčane nagrade, u iznosu od po 2.000,00 kn

Muzej anđela dodijeliti će i posebnu, Marijinu nagradu (rad slikara Željka Prsteca).

Rok za predaju rada je 1. srpnja 2018, a radove dostaviti na adresu: Muzej anđela, 42 000 Varaždin, Ul. Stjepana Vukovića 15, s naznakom "Natječaj za kratku priču"

 

Komentari