Očekuje se i toplo vrijeme

Koncertni spektakl ovog petka u Ivancu - Prljavo kazalište i Jam IT, ali pripazite na regulaciju prometa!

Objavljeno: 24.08.2016. 08:17

Zadnja izmjena: 24.08.2016. 08:19

Foto: Prljavo kazalište (Facebook)

Ovog petka, 26. kolovoza, u Ivancu koncertni spektakl – Prljavo kazališne i Jam IT. Koncertna zbivanja na velikoj pozornici na gradskoj špici počet će već u 20 sati glazbom predgrupe – Jam IT-a, dok će 'Prljavci' zasvirati oko 22 sata, nakon čega slijedi 120 minuta sjajne koncertne atmosfere.

Nakon njih sa svirkom do „fajronta“, poručuju iz Grada Ivanca, ponovno nastavlja Jam IT. Osigurana je i ugostiteljska ponuda, a s obzirom na to da i vremenske prognoze najavljuju odlično vrijeme, savjetujemo i vama – ne propustite sjajnu koncertnu večer u Ivancu!

Zbog organizacije koncerta, idućih će dana i promet u centru grada biti drukčije reguliran. Tako će, zbog postavljanja bine, u četvrtak već od jutarnjih sati biti zatvoreno parkiralište ispred Konzuma.

U petak će biti zatvoreni svi prilazi špici pa će se promet odvijati obilaznim pravcima. U subotu će se promet kroz glavni trg odvijati uobičajeno, osim što će, zbog demontaže bine i razglasa, otprilike do 13 sati biti zatvoreno parkiralište ispred Konzuma.

Komentari