prognoza ide na ruku...

KUDA ZA VIKEND? Donosimo vam pregled zanimljivih događanja...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.05.2018. 09:10

Zadnja izmjena: 25.05.2018. 09:11

Dolazi nam vikend, a prema prognozi, temperature bi se sljedećih dana mogle penjati i do maksimalnih 25 stupnjeva. Savršena je to prilika da prošećete gradom i posjetite s obitelji neko događanje. Evo što vam nudimo:

1. Viteški turnir na Starom gradu

Na Starom gradu u Varaždinu održatI će se međunarodni srednjovjekovni viteški turnir "Anđeoska strijela".Program počinje u 10 sati okupljanjem izvođača i postavljanjem srednjovjekovnih tabora i kampova, nakon čega slijedi bogat cjelodnevni program. Osim turnira i sajma u sklopu manifestacije te raznih drugih popratnih događanja, vrhunac dana bit će uprizorenje bitke za Stari grad Varaždin iz 1441. godine

2. Dan oružanih snaga u Lepoglavi

Udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava domaćin je Dana otvorenih vrata udruga s brojim događanjima koja će se događati u Gradskom parku kod Doma kulture. U 10 sati u parku će se moći razgledati izložba ratnih fotografija, ratnog i vojnog znakovlja te drugi eksponati. Za sve prisutne sprema se druženje uz vojnički grah.

3. Posveta automobila i Susret Car teama Varaždin

Car Team Varaždin organizira posvetu automobila i susret koji će se održati na Aquacity-u.Okupljanje počinje u 10:00 sati, posveta svečenika u 12:00 sati. Prijave za natjecanja počinju u 13:00 sati, a u 16:30 počinju natjecanja.

4. Međunarodna izložba bučinih ulja

Izložba će se održati u subotu 26. svibnja s početkom u 10 sati u atriju Županijske palača, a uz degustaciju i ocjenjivanje ulja, od 9 sati će se ispred palače Varaždinske županije i prodavati bučina ulja. Svi ste pozvani!

 

Komentari