the voice family

Lora Breški iz Tužna i Ana Leona ušle finale natjecanja The Voice Family, dajte im glas za pobjedu

Objavljeno: 19.02.2020. 11:18

Zadnja izmjena: 19.02.2020. 11:18

Lora Breški iz Tužna i Ana Leona iz Koprivnice, nakon dosta osvojenih glasova, ušle su u finale natjecanja The Voice Family. Radi se inačici televizijskog Voice u kojem su mentori podijeljeni u timove po dvoje.

Ovo se natjecanje prikazuje na YouTube kanalu "The Voice Hrvatska" i ima sedam epizoda. Za razliku od televizijskog, na internetskom Voice-u mentori su na audicijama gledali video zapise prijavljenih ekipa, te je svaki mentorski par odabrao tri ekipe. Lora i Ana nalaze se u timu Gobac i Vanna, a djevojke su sada ušle i u finale.

Za njih možete glasati u anketu Facebook stranice "The Voice Hrvatska" i preko YouTube kanal klikom na ,,i" u gornjem desnom kutu videozapisa, a potom na ,,Ana Leona i Lora" u anketi."

- Nakon upoznavanja mentora koji su ugodno iznenađeni našim izvedbama i priprema za snimanje finalne emisije ruke opet postaju pune posla, i vama i nama, dragi čitatelji, jer od vas ponovno trebamo pomoć kako bismo se plasirale u pobjedničku emisiju koja se snima na glavnoj pozornici The Voice-a - poručile su Lora i Ana.

Komentari