humanitarna akcija

Mališani iz varaždinskih vrtića izrađivat će poklone za bolesnu djecu, a u akciju se uključite i vi - evo detalja

Objavljeno: 23.11.2017. 11:31

Zadnja izmjena: 23.11.2017. 11:33

Rotary Club Varaždin 1181 i NC Lions Club Varaždin Millennium te Rotaract Club Varaždin i Interact Club Varaždin 1181, tijekom prosinca zajedno organiziraju veliku humanitarnu akciju pod nazivom “Humanitarni Rotary Advent 2017. – zdrava djeca za bolesnu djecu”.

U pripremi ove akcije djeca svih gradskih i privatnog dječjeg vrtića Panda izraditi će poklone koje će nuditi građanima i ljudima dobre volje, a sav prikupljeni novac donirat će se “Udruzi za brzu intervenciju Varaždinske županije“.

Posebnu draž ovoj akciji dati će djeca naših dječjih vrtića koja će putem odgojiteljica biti upoznata kome je novac prikupljen ovom akcijom namijenjen i da svojom maštom i igrom mogu uvelike uljepšati ove dane darivanja i obiteljske blagdane svojim vršnjacima koji ih zbog bolesti neće moći provesti u toplom okruženju svojih domova. 

Dakle, u naredna četiri vikenda u prosincu, u razdoblju od petka 1. prosinca do nedjelje 24. prosinca posjetite kućicu u ulici Ankice Opolski u Varaždinu, nasuprot DM-a i razgledajte radove naših mališana te pomognite onima kojima je zaista pomoć najpotrebnija.

 

 

Komentari