Manifestacija "Hodanjem do zdravlja" 15. lipnja u Varaždinu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 03.06.2013. 20:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

U subotu, 15. lipnja, svi Varaždinci i njihovi gosti  moći će se dobro zabaviti, ponešto naučiti i napraviti dobru stvar za svoje zdravlje. Jedini je uvijet unaprijed se prijaviti za sudjelovanje u događanju Hodanjem do zdravlja.

U ponedjeljak, 3. lipnja, započele su prijave za sudjelovanje u događanju  Hodanjem do zdravlja. Sudjelovanje u događanju za sve je zainteresirane besplatno, a jedini je uvijet prijaviti se do 14. lipnja u prostorijama Merkur osiguranja u Varaždinu, u Ulici Braće Radića 1, radnim danom od 8 do 16 sati.   

Događanje Hodanjem do zdravlja održat će se u subotu, 15. lipnja, a start će biti na Franjevačkom trgu u 11 sati. Na Franjevačkom će  se trgu svi prijavljeni hodači od 10 do 11 sati  okrijepiti  zelenim čajem  za detoksikaciju organizma, a svaki će od njih dobiti majicu Merkur osiguranja i bočicu vode.

Pod stručnim vodstvom trenera iz udruge Škola zdravog života hodači će u 11 sati zapčeti hodanje po ruti  Franjevački trg – Uršulinska ulica – bedemi Staroga grada - Hallerova aleja – Park Ivana Pavla II. – Ulica Ratimira Hercega – Ulica Braće Radić – Ulica Andrije Kačića Miošića – Šetalište Vatroslava Jagića.  

U Šetalištu Vatroslava Jagića za sve će sudionike događanja biti organizirane dodatne aktivnosti te će moći sudjelovati u jogi, pilatesu, rastezanju, zumbi i salsi. Bit će tu i shake party kao i degustacija zdrave hrane, a liječnici iz  udruge Škola zdravog života radit će analize osnovnih tijelesnih parametara i savjetovati sudionike događanja.

Predviđeno trajanje događanja je do 15 sati.

Komentari