održana presica

Međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ održavat će se od 11. do 13. listopada

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.10.2019. 18:30

Zadnja izmjena: 04.10.2019. 18:31

Međunarodni sajam „Priroda, lov, ribolov, turizam“ održavat će se od 11. do 13. listopada u varaždinskoj Areni uz Dravu. Najveća hrvatska manifestacija iz oblasti lova i ribolova, vezana uz boravak u prirodi i turizam, i na svojem će 24. izdanju okupiti stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Češke, Slovačke i Pakistana.

Naglasak se i ove godine stavlja na edukaciju pa će sadržaji poput izložbi, radionica i prezentacija zasigurno biti vrlo zanimljivi i korisni za posjetitelje Sajma.„Novost u ovogodišnjem programu, koji vjerujemo da će biti posebno atraktivan mlađim posjetiteljima je izložba prepariranih životinja Afrike u organizaciji Lovačkog muzeja Hrvatskog lovačkog saveza. Ovogodišnji Sajam upotpunit će i Varaždinski plac u organizaciji Varaždinske županije koji na jednom mjestu okuplja OPGove s cijelog područja Varaždinske županije sa svrhom prezentacije i prodaje domaćih lokalnih proizvoda. Svake godine kao suorganizator Sajma sudjeluje i Hrvatski lovački savez koji će također imati svoje aktivnosti poput pripreme gulaša i kuhanja lovačkog kotlića.

Ove godine će se po prvi puta uz sajam Priroda, lov, ribolov i turizam, kao zasebno događanje u holu dvorane i na vanjskom prostoru kraj Arene, održati Sajam sigurnosti i prevencije u organizaciji Policijske uprave Varaždinske koji će također bogatim programom doprinijeti raznolikosti ponude.

Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam za posjetitelje će biti otvoren u petak i subotu od 9 do 19 sati, a u nedjelju do 17 sati. Cijena ulaznica iznosi 25 kuna, dok će za učenike, studente i umirovljenike one biti po 15 kuna, za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, a cijena obiteljske ulaznice bit će 60 kuna. Više informacija dostupno je na internet stranici Sajma te na Facebooku.

Pokrovitelji 24. međunarodnog Sajma „Priroda, lov, ribolov, turizam“ su Grad Varaždin, Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije

Komentari