poticanje na proaktivnost i odvažnost

''MIND THE GAP'' U Sračincu se organizira konferencija s govornicima respektabilnih karijernih priča

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.02.2019. 08:13

Zadnja izmjena: 22.02.2019. 08:17

Studentica Mateja Križnjak iz Sračinca, pod generalnim pokroviteljstvom Općine Sračinec, 1. ožujka 2019. organizira konferenciju pod nazivom "Mind the Gap" koja će okupiti izuzetne govornike respektabilnih karijernih priča s ciljem poticaja mladih na proaktivnost i odvažnost u kreiranju vlastitih mogućnosti.

Ovogodišnji govornici konferencije su uspješni ljudi, koji će prema uzoru na poznati TEDx Talks prenijeti svoja životna i karijerna iskustva s mladim ljudima u publici.Konferencija tako okuplja neka poznata lica, uspješne poduzetnike i mlade osobe koji su ostvarili zapažen uspjeh, ne samo u okvirima Republike Hrvatske, već i susjedne nam Slovenije.

Svoje uspješne poduzetničke i osobne priče tako će podijeliti: Rok Starič (Rok's nut butter- SLO), Kaja Pavlinić (strart up Tinja, studentica FER-a), Frano Ridjan (novinar i voditelj HRT-a), Filip Ude (sportaš, Evita Fragrances), Teo Petričević (direktor ACT Grupe) i Ivica Kruhek (Co-founder &CEO Marker).

Ujedno, programe usavršavanja za ranije navedene kategorije sudionika, iznijeti će predstavnici Tehnološkog parka, Pučkog Otvorenog Učilišta i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Konferencija je namijenjena studentima, inovatorima, mladim poduzetnicima i poduzetnicima, početnicima i onima koji jednostavno traže inspiraciju i žele nešto novo naučiti. Sve dodatne informacije nalaze se na web stranici konferencije: http://www.gapconf.eu , gdje se mogu rezervirati ulaznice. Jednako tako, sve preostale informacije, mogu se naći na FB stranici i Instagram profilu konferencije.

Zahvaljujući ovogodišnjim sponzorima i generalnom pokroviteljstvu Općine Sračinec, ulaz je za sve sudionike besplatan.

Komentari