CISOK Varaždin priprema 4 radionice

Mladi i nezaposleni – iskoristite ovu priliku i napokon se zaposlite!

CISOK Varaždin

Objavljeno: 12.07.2016. 16:34

Zadnja izmjena: 12.07.2016. 16:35

Foto: Ilustracija

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin tijekom srpnja priprema čak četiri različite radionice namijenjene nezaposlenima i tražiteljima zaposlenja.

Radionice „Prvi put u potrazi za poslom“, „Postani dostupniji – kreiraj vlastiti profesionalni profil na portalu Burza rada!“, „Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!“ i „S nama se pripremite za razgovor za posao!“ održavaju se u tijekom srpnja, a sve su besplatne!

Radionica „Prvi put u potrazi za poslom“ održava se 13. srpnja u 11 sati, a naučit ćete strategije traženja posla, što je selekcijski postupak i kako funkcionira, kako napisati životopis i molbu...

Postani dostupniji – kreiraj vlastiti profesionalni profil na portalu Burza rada!“ naziv je druge radionice, koaj se održava 14. srpnja, 19. srpnja i 26. srpnja u 11 sati, a radi se o novoj uslizi HZZ-a. Na radionicama predstavljanja portala dobit ćete odgovore na najčešća pitanja te ćete moći kreirati vlastiti profesionalni profil.

Ako pak želite napisati prijavu za posao, tu je radionica „Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno!“. Održava se 21. srpnja u 11 sati, a osim što ćete napisati vlastiti primjerak životopisa i molbe, dobit ćete informacija i savjete o strategijama traženja posla.

Posljednja u nizu radionica održava se 28. srpnja u 13 sati – „S nama se pripremite za razgovor za posao!“ Sudionici ove radionice uvjerit će se zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati.

Također, CISOK Varaždin priprema i informatičku podršku korisnicima pa tako možete naučiti osnove rada na računalu.

Sve su navedene radionice besplatne, ali se morate prijaviti na 042/302-179 ili na [email protected]. Sve radionice obavljaju se na adresi Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin.

Komentari