prvi put domaćini

Motocross utrka u Breznici ujedinila HDZ, HNS i HSS

Objavljeno: 30.09.2016. 08:45

Zadnja izmjena: 30.09.2016. 09:14

Moto cross natjecanje koje će se u nedjelju 2. listopada održati na moto kros stazi u Breznici ujedinilo je HDZ, HNS i HSS. Iako to zvuči kao da je nemoguće, u slučaju općina Visoko, Breznički Hum i Breznica to je tek uobičajeni primjer dobre prakse.

Ove tri najjužnije općine Varaždinske županije zajedničkim su snagama, ulaganjem i financijskom podrškom pružile organizacijsku i svaku drugu potporu sportskoj manifestaciji temeljenoj na entuzijazmu obitelji Opet iz Breznice. Od puke ideje nastale prije nekoliko godina, skupina ljubitelja moto krosa predvođenih Udrugom koja promiče sport i njenim predsjednikom Dejanom Opetom obnovila je i poboljšala vozne karakteristike postojeće moro kros staze u Breznici i uz podršku triju općina pripremila veliki moto kros spektakl, koji će se tamo održati dolazeće nedjelje.

- Sve je spremno i uvjeren sam da ćemo u nedjelju pružiti kvalitetno domaćinstvo međunarodnoj pozivnoj utrci koje smo domaćini po prvi puta - ističe glavni organizator Dejan Opet.

Jutro i prijepodne predviđeni su za trenažne vožnje, utrke počinju u 12.30 sati a potrajat će sve do 18 sati. Vozači će se natjecati u sedam različitih kategorija, a one najuspješnije očekuju novčane nagrade, pehari i medalje, dok će posjetitelje osim slobodnog ulaza uz moto kros stazu u Breznici ove nedjelje čekati i obilje adrenalina.

 

Komentari