za svakog ponešto

Nabavite ove nedjelje prigodne artikle za Veliku Gospu - i ujedno pomozite Udruzi za depresiju i anksioznost

Objavljeno: 08.08.2017. 14:18

Zadnja izmjena: 08.08.2017. 14:21

Ove nedjelje od 8.30 do 13 sati na varaždinskoj tržnici - štand kod BIPE - moći ćete nabaviti prigodne artikle za nadolazeći blagdan Velike Gospe. To će ujedno biti donacijska prodaja kojom ćete pomoći rad Udruge za depresiju i anksioznost (D.I.A.).

Osim ovih predmeta, moći ćete nabaviti i razne zgodne predmete za djecu -narukvice, prstene, gumice za kosu, špangice, ogrlice, broševe, te ostalo kao sto su ukrasne kutijice, razni magnetići i druge stvari. D.I.A. je neprofitna organizacija, a novce koje dobiju koriste za kupnju materijala za radionice na kojima članovi izrađuju svoje ručne radove. To im je ujedno i terapija uz međusoban razgovor i ponekad razgovor sa zdravstvenim djelatnicima  s varaždinske psihijatrije. 

Za one koje zanimaju ove radionice - donosimo informaciju da se održavaju 2 puta tjedno (ponedjeljak i srijeda) od 17:30 - 19:30 u sedmom mjesnom odboru u Varaždinu na adresi Mirka Kolarića 23, koja je ujedno i nova adresa sjedišta udruge. Uglavnom, svratite u nedjelju do Placa, kupite neki prigodni artikl i pomozite onima koji se bori protiv depresije i anksioznosti.

 

Komentari