mjuzikl svjetskog glasa

NE PROPUSTITE Provedite subotnju večer na reprizi ljubavnog mjuzikla 'Prošlih pet godina'

Objavljeno: 06.02.2018. 11:49

Zadnja izmjena: 06.02.2018. 14:24

Ona će vam ispričati priču od kraja do početka, a on obrnuto. Njihova je veza trajala pet godina, a radi se o jednom od poznatijih, svjetskih mjuzikala 'Prošlih pet godina' koji će se premijerno odigrati i u varaždinskom kazalištu.

'Prošlih pet godina', priča je suvremenog američkog autora Jasona Roberta Browna, koja je ubrzo nakon premijernog izvođenja u Chicagu, pronašla svoju publiku i na sceni vječno popularnog Broadwaya te West Enda, da bi se u kratkom vremenu počela igrati na scenama diljem SAD-a i Europe.

Režije hrvatske inačice ove popularne ljubavne priče, nabijene emocijama, smijehom i suzama, prihvatila se redateljica Lea Anastazija Fleger, varaždinskoj kazališnoj publici poznata po režiji predstave Bog masakra. Komorni je to mjuzikl, čiju radnju nose samo dva lica: Cathy i Jamie, a u glavnoj se ženskoj ulozi odlično snašla te će svoj pjevački talent ponovno dokazati Hana Hegedušić, dok će u alternaciji ulogu Jamiea tumačiti Igor Barberić i Ivan Čuić.

Svakako treba napomenuti i šesteročlani bend: klavir, violina, gitara, dva violončela i bass koji će kroz nekoliko glazbenih  žanrova i 'zaraznih' melodija pratiti kompletnu priču. Doznajte zašto Cathy i Jamie nisu uspjeli u mjuziklu 'Prošlih pet godina', koji će premijerno biti izveden 9. veljače na Velikoj sceni varaždinskog kazališta, s početkom u 19.30 sati, dok su reprizni termini 10., 11., 12. i 13. veljače u isto vrijeme.

 

Komentari