međunarodna izložba vina

Nova vinska radionica „Vinski lideri Varaždinske županije“ u Ludbregu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.01.2020. 13:24

Zadnja izmjena: 27.01.2020. 13:29

Nakon što je prošli tjedan održana prva radionica „Vinski lideri Varaždinske županije“, ovoga utorka, 28. siječnja, slijedi nova radionica u Ludbregu. Održana će biti u hotelu Amalia, Trg Sv. Trojstva 26, Ludbreg, s početkom u 17 sati.

Bit će to nova, iznimna vinska večer koju će ponovno voditi višestruki hrvatski sommelijerski prvak i Decanter sudac Siniša Lasan koji je prošli tjedan oduševio 47 sudionika prve radionice, tijekom koje je predstavljeno i kušano 19 vina. Svi detalji o radionici i načinu prijave dostupni su na sljedećem linku.

Nakon pozdravnog pjenušca Rose Iskra vinarije Najman, uslijedili su sauvignoni Mežnarić i Bolfan, rajnski rizlinzi Kopjar i Stručić, graševine Kirić, Crnko, Šafran, Kopjar i Stručić, pinoti crni Kopjar, Mežnarić, Crnko, Bolfan i Najman, a u desertnoj klasi muškat Kežman, traminci Crnko i Šafran te Cuvee IBPB Crnko.

Obje radionice održavaju se u sklopu 28. međunarodne izložbe mladih vina „Vincekovo 2020.“, čiji je organizator Udruga vinograda „Trsek“ Ludbreg, a pokrovitelji Varaždinska županija i Grad Ludbreg.

Podsjećamo, svečano otvorenje 28. Međunarodne izložbe mladih vina „Vincekovo 2020.“ je u petak, 31. siječnja, u 17 sati u hotelu Crnković, kada će biti dodijeljene medalje i priznanja.

 

Komentari