Noxin u Rogozu predstavlja svoj novi album "Almanah"

Objavljeno: 19.01.2011. 19:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Tomislav Dolenec

Noxin je peteročlani sastav iz Hrvatskog zagorja koji postoji već deset godina, a afirmirao se odličnim albumom prvijencem "Noxin & agenti". Na tom albumu imali su nekoliko singlova koji su se jako dobro i jako dugo držali na domaćim top ljestvicama. Sigurno ste barem neke od njih i čuli, možda i pjevušili, no možda ih niste zapamtili jer ste mislili da se radi o hitovima Maje Posavec ili Ivanke Mazurkijević s kojima su dečki surađivali na prvom albumu.

Spomenimo da je pjesma s prvog albuma Da ljubav je, bila neko vrijeme na prvom mjestu top liste domaćih stvari u emisiji VIP Music Club, a publika je jako dobro prihvatila i pjesmu Loše vijesti.

Pet godina od albuma prvijenca, Noxin je konačno izdao i drugi album "Almanah", koji će ove subote predstaviti i u Varaždin.

U Bistrou Rogoz 22. siječnja dečki organiziraju slušaonu novog albuma, uz promotivnu prodaju albuma, a sve to skupa zove se Meet 'n Greet susret i počinje u 20 i 30 sati. Ako vam se dopadne novi album pa ga odlučite kupiti, dečki iz Noxina će vam ga rado i potpisati.

- Već smo imali nekoliko ovakvih slušaona i ljudi odlično reagiraju, a prodali smo i dosta albuma baš na takvim događanjima - rekao nam je klavijaturist banda Robert Kuščar, te poručio - Dođite i čujte kako zvučimo!

Noxin je nedavno gostovao i u emisiji Garaža na HRT-u, pa osim starih stvari kao uvod u subotnju slušaonu  poslušajte i kako zvuči njihov najnoviji singl "Nema vremena".


Komentari