Lions klub New Century Lions Club 'Varazdin Millennium' organizira u subotu 24. ožujka drugi humanitarni badminton turnir pod nazivom 'HUMANITARNI LIONS OPEN BADMINTON TURNIR 2018' koji se organizira u suorganizaciji s Badminton klubom Marlex iz Varaždina. 

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece 'Nova buducnost' koja djeluje na području grada Varaždina.

Humanitarni turnir održat će se u Sportskom centru TTS, a financijska sredstva prikupljat će se putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, dok će se prikupljeni novac koristiti za
opremanje objekta Udruge kao što je renoviranje kupaonice, vodoinstalaterski radovi, postavljanje tuš kade, zamjena pločica u hodniku objekta, sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi, a pomoći možete i uplatom novčanog iznosa na račun: (PBZ) IBAN: HR4923400091510918004 s naznakom 'Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018'.

Nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima održat će se i glazbeni program gdje će prisutne zabavljati glazbeni sastavi JamlTrock cover band i bendZubo & Dudo, a sve informacije o turniru kao i prijave vrše se putem e-maila: [email protected], te na facebook stranici: BadmintonKlubMarlex. 

 

Komentari

12.03.2018. 15:51h Zadnja izmjena: 12.03.2018. 16:03