savjetovanje s javnošću

ODLUKA O UREĐENJU PROMETA Bicikliranje na Korzu strogo zabranjeno

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.09.2019. 13:33

Zadnja izmjena: 19.09.2019. 13:34

U razdoblju od 19. rujna  do 19. listopada 2019. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prometa na području Grada Varaždina.

Kako poručuju iz Grada, obzirom na iskazan interes i inicijativu udruge Varaždinski biciklisti, definira se zona u kojoj je zabranjena vožnja biciklom, točnije na prostoru Trga kralja Tomislava (Korzo), dok se ostatkom pješačke zone Grada Varaždina dozvoljava vožnja biciklom. Isto tako ograničava se brzina kretanja biciklista u pješačkoj zoni kako bi se zaštitili ostali sudionici u prometu, ali je istovremeno ostavljena mogućnost da biciklisti imaju pristup svim gradskim odredištima. 

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke nalaze se na web stranicama Grada Varaždina.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno do 19. listopada 2019.  na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o komunalnim djelatnostima“ ili na e-mail adresu [email protected] također putem obrasca.

Komentari