natjecanje kao nekad

Odmjerite snage na Kliker Family Day-u - dolazi i Luka Nižetić!

Objavljeno: 07.10.2016. 08:14

Zadnja izmjena: 07.10.2016. 09:47

Foto: Facebook / Luka Nižetić

Kliker family day održat će se u subotu, 15. listopada, od 10 do 12 sati. Osim što će se druženju na Korzu pridružiti i popularni Luka Nižetić, građani će imati priliku doživjeti i premijernu izvedbu plesne predstave 'Zebre su u gradu' - na varaždinskim ulicama! Sve to uvod je u skorašnji Kliker festival, koji se održava od 24. do 30. listopada.

Kliker family day prilika je za prisjetiti se što je to bilo toliko zabavno u igri kojom su vrijeme kratile i pritom se odlično zabavljale neke starije generacije, ali i za pokazati mlađima čiji su to roditelji bili najveći majstori u baratanju klikerima, špekulama, pikulama, kako god ih nazivali...

Kliker family day uvod je u nadolazeći Kliker festival - festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade, koji nas sa svojim bogatim programom (predstave, radionice, izložbe, filmovi, instalacije...) u Varaždinu i dijelom u Novom Marofu očekuje od 24. do 30. listopada. Detaljni program festivala pronađite na adresi www.klikerfestival.com.

Družite se s Lukom Nižetićem

Druženju u subotnje jutro na Korzu pridružit će se i popularni Luka Nižetić, a osim toga Varaždinci će imati priliku vidjeti i premijernu izvedbu predstave Plesnog centra Tala pod nazivom 'Zebre su u gradu', i to - na gradskim ulicama! U 10 sati moći će ih se sresti na raskrižju kod HNK-a, u 11 na raskrižju kod Gimnazije, a u 12 sati na Korzu.

Za Kliker family day, ovo prestižno natjecanje koje svatko tko drži do svog klikeraškog renomea ne smije propustiti, prijavite se na adresu [email protected] (ime i prezime, dob, e-mail).

- Ako imate svoje klikere (obične, topsere, porculanere...), uzmite i njih, a ako nemate, čekat će vas na mjestu velikog okršaja - pozivaju organizatori, napominjući da su za pobjednike, naravno, osigurane i nagrade! Organizatori Kliker festivala i Kliker family daya - umjetnička organizacija VRUM i Kliker platforma - uvjereni su da Varaždin vrvi iskusnim majstorima (i majstoricama!) klikeranja pa stoga pozivaju sve takve (kao i one malo manje majstore) neka dovedu svoje mališane i pokažu im kako su se djeca zabavljala prije pojave kompjutera, mobitela, tableta... I ne bojte se, nema nikoga tko bi vam mogao 'pobrati placovinu'!

Komentari