Pravac na Bolfan Vinski Vrh

Omastite brk na Tjednu restorana na Bolfan Vinskom Vrhu

Objavljeno: 10.10.2017. 09:34

Zadnja izmjena: 10.10.2017. 09:46

Ukoliko ste gurman i želite uživati u okusima tradicionalnih i prije svega zdravih jela spravljenih od već polako zaboravljenih namirnica, svakako se zaputite od 13. do 22. listopada na Tjedan restorana na Bolfan Vinski Vrh i podsjetite se okusa u kojima su uživali naši stari.

Da sigurno nećete ostati gladni dokazuju i tri menija koje donosimo u nastavku. Meni "Tradicino" nudi vam goričnu juhu sa suhim mesom, korjenastim povrćem i ječmenom kašom, teletinu u umaku od vrganja s domaćim kukuruznim žgancima od cjelovitog EKO zrna i sezonsku salatu, a za desert vas očekuju zagorski sirni štrukli. Za one koji ne vole meso tu je meni "Vegenino" sa hladnom platom od svježih kravljih i kozjih sireva, kašotom od ječmene kaše iz organskog uzgoja s povrćem na kremi od buče te štrudlom od jabuka na kremi od vanilije. Meni "Modernino" nahranit će vas domaćim šiškrlinima od pirovom brašna s domaćom piletinom, jabukama i šarenim paprom, rolanim odojkom s jabukama u umaku od zelenog papra i pečenim krumpirom sa sezonskom salatom te čokoladnom tortom. Također, uz svaki meni dobit ćete i čašu vina gratis, a cijena svakog menija je 100 kuna po osobi.

 

Komentari