cjelodnevni program

Ove subote dođite na Drava Jump u sklopu Drava festivala

Objavljeno: 13.07.2017. 18:19

Zadnja izmjena: 13.07.2017. 18:19

Ove subote građani će na prostoru starih dravskih bazena moći uživati uz rijeku i na rijeci, a u sklopu programa Drava Jump kojeg zajednički organiziraju Turistička zajednica grada Varaždina, Rafting klub Matis i Udruga Varaždinski biciklisti uz podršku Grada Varaždina.

Program počinje u 10 sati igrama na vodi i uz vodu te kreativnim radionicama Svjetske organizacije za zaštitu prirode, namijenjnim najmlađim posjetiteljima. Dravske igre na vodi za one nešto starije, poput povlačenja užeta, veslanja i dravske alke počinju u 15.30 sati. Središnji događaj, skok u rijeku, odnosno Drava jump zakazan je za 15 sati, a za dobru će se atmosferu pobrinuti naša poznata stand -up komičarka Marina Orsag, uz glazbenu kulisu DJ-a. Druženje na Dravi završit će odbojkaškim turnirom koji će početi u 18 sati, a zainteresirani za sudjelovanje u dravskim igrama na vodi, kao i odbojkaškom turniru prijaviti se mogu na [email protected].

Uz to, posjetitelje očekuje i izložba slika “Rijeke Hrvatske” Svjetske organizacije za zaštitu prirode, biciklistički paviljon Udruge “Varaždinski biciklisti”, bogata gastro ponuda, a za sudionike natjecanja i prigodne nagrade.

 

 

Komentari