pridružite se

Ove subote ide se " Z biciklinom v gorice" - pogledajte detalje biiklijade

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.05.2019. 08:46

Zadnja izmjena: 08.05.2019. 08:52

Udruga Vinogradara i voćara Sv. Antun Tužno , pod pokroviteljstvom Općine Vidovec organizira 4. po redu Biciklijadu " Z biciklinom v gorice" .Ovogodišnja biciklijada održava se u subotu 11. svibnja 2019. i kreće iz ASC Varaždin (Koprivnička 2)  u 10,00 sati. 

Na samom startu, sudionicima će se podijeliti prigodni pokloni  te će se moći uplatiti simbolična kotizacija u vrijednosti od 10 kn. Cijelu manifestaciju prati osiguranje od strane prometne policije Varaždin.  Na prvom stajalištu u  Vidovcu će se održati natjecanje za najmlađe u SPOROJ i SPRETNOJ VOŽNJI, a za pobjednike su pripremljene i vrijedne nagrade. Predstavnici Prometne policije će imati edukativno predavanje mlađim  sudionicima biciklijade vezano uz sigurnost biciklista u prometu.

Nakon kratkog predaha, trasa se  nastavlja do ČREŠNJEVA gdje će se kao  domaćin uključiti Općina Beretinec s prigodnom okrijepom odakle se  laganim tempom nastavlja do cilja. Na cilju će GDCK Varaždin mjeriti tlak i ispitivat razinu šećera u krvi, a za sve sudionike osigurana je prigodna zakuska koju priprema Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec.

Komentari