jedinstvena prilika

'ZLATNA GROZNICA' Ove subote ispiranje zlata na Dravi - dođite i pronađite svoj zlatni grumenčić!

Objavljeno: 30.07.2018. 16:06

Zadnja izmjena: 30.07.2018. 16:13

Kažu, povijest se ponavlja, a je li zaista tako, imat ćemo prilike vidjeti 4. kolovoza na Dravi, gdje će Udruga Lepoglavski ahat organizirati godišnje ispiranje zlata. Hoće li uspjesi tragača zlata uzrokovati još jednu 'Zlatnu groznicu' koja je davala velike nade u pronalazak zlata tragačima u 19 stoljeću? Nema druge nego da dođete i okušate se u ispiranju svojih zlatnih zrnaca! 

Uz članove Udruge, sudjelovati u ovoj jedinstvenoj aktivnosti mogu svi zainteresirani građani koji mogu isprobati kako je to ispirati zlato. Okupljanje zainteresiranih za sudjelovanje u ovom jedinstvenom doživljaju je u 10 sati na parkiralištu kod trgovine Branka u Optujskoj ulici u Varaždinu.

Organizator obavještava sudionike da uzmu obuću i odjeću koja se može zaprljati i namočiti te da sa sobom ponesu i rezervnu odjeću i obuću. Hranu i piće sudionici donose sami, dok organizator osigurava opremu za ispiranje i epruvete za pohranu zlata. Također, organizator poručuje da uz ispiranje zlata sudionici mogu uživati u fantastičnom prirodnom okruženju, a djeca u igri sa žabama i ribicama.

Komentari