tri dana zabave

Ovoga tjedna Ljeto na Stančiću nastavlja punom parom - donosimo listu izvođača

Objavljeno: 31.07.2017. 13:27

Zadnja izmjena: 31.07.2017. 13:29

Ljeto na Stančiću glazbena je manifestacija koja se odvija već treću godinu zaredom - a ove je godine započela još u lipnju i trajat će do 11. kolovoza. Premda se događaji uobičajeno odigravaju petkom i subotom, ovoga tjedna imamo i koncert u srijedu.

Tako da već ove srijede se početkom u 20 sati imamo priliku gledati nastup mladog varaždinskog banda The Yangsters. Sastav koji postoji 2 godine uglavnom svira električne obrade stranih i domaćih rock/pop izvođača, kao što su Franz Ferdinand, Muse, The Black Keys, Red Hot Chili Peppers, Artic Monkeys, Coldplay, Mando Diao, Dino Dvornik, Boa i Jinx, na jedan originalan i poseban način.

U petak od 21 družit ćemo se s Nevenom Stipčićem, poznatim hrvatskom glasom koji nas je oduševio svojim nastupima u emisiji The Voice, a nedavno je i snimio svoj prvi spot "Samo ti". Početkom ove godine je potpisao ugovor sa diskografskom kućom Universal Music Hrvatska te je počeo graditi svoju solo karijeru.

Na koncu u subotu od 21 ljetnu glazbenu podlogu posjetiteljima na Stančiću pružit će DJ Mario Horvat. U svakom slučaju, osiguran nam je obilan i odličan glazbeni program koji će, vjerujemo, zabaviti sve one koji se u tim terminima nađu na popularnom i pitoresknom varaždinskom trgu.

Komentari