ususret spektaklu

Pet dana do velikog koncerta Željka Joksimovića!

Objavljeno: 21.12.2016. 15:47

Još samo pet dana dijeli nas od koncertnog nastupa jedne od najvećih glazbenih zvijezda regije, Željka Joksimovića koji će svojim najvećim hitovima, 26. prosinca s početkom u 20 sati, zagrijati atmosferu u varaždinskoj Areni.

Nakon što je tek nedavno i to čak dva puta za redom napunio koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, Željko Joksimović u pripremi već ima program pjesama koje će izvoditi pred publikom u Areni, a koja je već najavila svoj dolazak na koncert i to u poprilično velikom broju.

Dobro je poznato da ga njegova publika prati u isti glas od početka i da samom činjenicom da se koncert bliži kraju, svog najdražeg izvođača čak nekoliko puta poziva na bis.

Varaždinski koncert će biti jedan od onih standardno odličnih Joksimovićevih koncerata, gdje će se od prve do posljednje pjesme nizati najveći hitovi koji će razgaliti, raspjevati, pa i rasplesati njegovu vjernu publiku.

Predgrupa Joksimoviću će biti poznati mladi bend Tragovi, koji su prema njihovim riječima iznimno počašćeni što su već drugi put u nekoliko mjeseci dobili priliku nastupiti kao predgrupa Željku Joksimoviću, te jedva čekaju da zakorače na pozornicu varaždinske Arene i zagriju publiku.

Komentari