dobar provod za vikend

POČINJE VEČERAS S VIGOROM Evo bogatog i zanimljivog programa Lepoglavskih dana

Objavljeno: 14.07.2017. 16:29

Zadnja izmjena: 14.07.2017. 16:32

Večeras u 19.30 započinje manifestacija 8. lepoglavski dani, koja posjetiteljima u Gradskom parku u Lepoglavi nudi sadržajno bogat program ispunjen raznovrsnim događanjima i sadržajima.

Na samom početku u Gradskom parku bit će otvorena izložba fotografija udruga Foto klub Deseti K i Lepoglavski ahat. Samo dva sata kasnije - točnije, u 21.30 - na glavnoj pozornici koncert će održati grupa Vigor. Vlasnici nekoliko hitova s višemilijunskom gledanošću na YouTubeu zagrijat će srca i dlanove ljubitelje popularne glazbe - a vjerojatno će se najviše pjevati i aplaudirati na njihov najveći hit Još fališ.

Sutra već od 10

Subotnji je program osobito krcat - već u 10 otvaraju se čak 3 sajma te izložba malih životinja. U isto vrijeme počinje dječji program a ljubitelji automobila i oldtimer motocikala imat će prigode, na parkiralištu na Trgu prvog hrvatskog sveučilišta, posjetiti prezentaciju automobila s posebnom opremom te izložbu oldtimer motocikala koja se održava u okviru 2. memorijala Franjo Kelemen.

Od 14 do 19 sati u Gradskom parku opet niz aktivnosti - turnir u šahu, pregled i popravak bicikala zainteresiranim građanima, Dječja filatelistička radionica, Zumba party, plesni program Studia Feel te 2. natjecanje u pripravi kotlovine "Pri klijeti". U 13 sati tuning klub Golubovec organizira na Trgu hrvatskih pavlina manifestaciju 2 Fast even 4 Zagorje posvećenu nedavno ubijenom bajkeru Nikoli Tureku.

Navečer u 19.30 KUD Lepoglavski pušlek zabavit će gledatelje s 3 nove predstave "Štele bi, a nemreju", "Na sudu" i "Očali". Isti KUD će u subotu i nedjelju prikazivati gledateljima kako se živjelo u tradicionalnoj lepoglavskoj hiži. Navečer će se moći teleskopom promatrati zvijezde i planeti, a na kraju programa ljubitelje modernog tamburaškog zvuka očekuje grupa Elita s pjesmama "Ružice, Ružo", "Gutljaj il' dva" i mnogim drugim.

Nedjelja za vatrogasce i domaće muzikaše

Osim što će posjetitelji i dalje moći razgledati sajmove, u 10 će sati početi 5. lepoglavske zabavne igre na kojima će se natjecati gradski mjesni odbori. Kao i prijašnjih godina ponudit će puno zabave i uzbuđenja kako sudionicima tako i onima koji će pratiti nadmetanja.

Dd 12 sati na scenu stupaju vatrogasci - koji će otvoriti posjetiteljima vrata vatrogasnog doma DVD-a Lepoglave u okviru Dana otvorenih vrata. Vatrogasci će svoj rad posjetiteljima Lepoglavskih dana prikazati i pokaznom  vatrogasnom vježbom koja počinje u 18 sati. Nedjeljni program, a time  ujedno i  program 8. Lepoglavskih dana zaključit će Revija domaćih muzikaša i zagorske muzike koja počinje u 19.30 sati. U svakom slučaju - ako odete za vikend u Lepoglavu, nećete faliti.

Komentari