Uu organizaciji „Aqua bikersa“

Počinju 13. Motosusreti u Varaždinskim Toplicama - danas koncert Pulsrocka, a sutra Atomsko sklonište!

Objavljeno: 01.07.2016. 16:51

Zadnja izmjena: 01.07.2016. 16:59

Varaždinske Toplice slijedeća su tri dana domaćini 13. Moto susreta, koji se održavaju U organizaciji Motokluba „Aqua bikers“. Već danas se očekuje okupljanje nekoliko stotina bajkera, za koje je organizator od 20 sati pripremio nastup rock-banda Pulsrock.

Motosusreti nastavljaju se u subotu, 2. srpnja, a svoj dolazak najavili su bajkeri iz Slovenije, Srbije, BiH-a, Mađarske i Austrije. Program u subotu započinje u 16 sati defileom i vožnjom od Varaždinskih Toplica prema Novom Marofu.

Povorka kreće u 16 sati, a planirano zaustavljanje je kod Ribnjaka u Petkovcu. Tamo je organizator za sve sudionike osiguran besplatan grah i pivo. Po povratku iz Novog Marofa slijede moto igre i koncert Atomskog skloništa i benda Wanted Five iz Ludbrega.

Prema riječima organizatora, nakon ponoći na red dolazi i dio tradicionalnog „programa za odrasle“. Sva događanja organizirana su na igralištu Osnovne škole.

– Pomaganje i suradnja u organizaciji Motosusreta samo je jedan od načina da Motoklubu zahvalimo na svemu što rade za Varaždinske Toplice, promociji našeg grada i brojnih događanja. Suradnja je zaista odlična, a takva će zasigurno biti i ubuduće. – rekla je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić.

Komentari