na franjevačkom trgu

Podržimo lokalno – dođite u subotu na Županijski plac i uvjerite se u kvalitetu domaćih proizvoda

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.06.2019. 14:29

Zadnja izmjena: 27.06.2019. 14:32

Varaždinska županija vas poziva u subotu, 29. lipnja, na drugi Županijski plac koji će održati od 9 do 13 sati na Franjevačkom trgu. Bit će to prilika za kupnju proizvoda lokalnih proizvođača iz Varaždinske i okolnih županija.

Izložbeno-prodajni sajam, Županijski plac će ove subote okupiti 27 izlagača koji će prodavati cijeli raspon proizvoda, njihovih ruku djela – od voća i povrća, kaktusa i sukolenata, meda i pčelinjih proizvoda, proizvoda od heljde, kolača, vina, sokova, džemova, umaka, bučinog i drugih ulja, sireva, lavande, eko kozmetike do nakita, suvenira i handmade proizvoda. Izlagači dolaze iz Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba.

Ovo će biti drugi po redu Županijski plac, manifestacija koju je pokrenula Varaždinska županija i organizira ju jednom mjesečno u suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Cilj Županijskog placa je promocija ponude lokalnih proizvođača.

Zainteresirane za sudjelovanje na trećem Županijskom placu organizator moli da se prijave na e-mail [email protected] do 10. srpnja. Besplatno sudjelovanje proizvođača i prilika za prodaju u samom centru grada ovaj sajam čine jedinstvenim.

 

 

Komentari