„Priče Djeda Mraza“

Pokažite djeci blagdanske video priče, a tu je i galerija za njihova pisma i crteže...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.12.2020. 10:49

Zadnja izmjena: 15.12.2020. 11:03

Uz pokroviteljstvo Grada Varaždina pokrenut je projekt „Priče Djeda Mraza“ kako bi se djeci i u ovo izazovno vrijeme, kad moramo paziti jedni na druge i održavati distancu, omogućio doživljaj Djeda Mraza, blagdansko ozračje i čarolija darivanja.

Kroz projekt „Priče Djeda Mraza” na web stranici www.pricedjedamraza.com najmlađima će se omogućiti susret s Djedom Mrazom. Na web stranici „Priče Djeda Mraza“ sva će djeca moći gledati blagdanske video priče koje će im ispričati Djed Mraz (Krunoslav Čolo, animator godine 2019. po izboru HTZ), uživati u dječjim anblaimacijama, Djedovim personaliziranim čestitkama, tu je i galerija za njihova pisma i crteže, a moći će dogovoriti i online razgovor s Djedom Mrazom.

Svakog tjedna objavljivat će se priče, Djed Mraz će pročitati nekoliko pisama i predstaviti najljepše dječje crteže. Djeca će moći Djedu Mrazu pisati pisma te ih poslati putem web stranice, ali i putem Rudolf Expressa – posebne blagdanske pošte Djeda Mraza čiji sandučić će biti postavljen na Korzu od četvrtka 17. prosinca 2020. godine.

 

Komentari