Novi pristupi traženju posla

Posao se 'dogodi' samo rijetkima pa je bolje za vas da na ovoj radionici saznate kako učinkovito tražiti posao

Objavljeno: 19.02.2018. 19:53

Zadnja izmjena: 19.02.2018. 19:56

Čini vam se da je svejedno hoćete li i kako napisati molbu za posao i životopis jer smatrate da je dovoljno samo javiti se poslodavcu? Povremeno pregledavate natječaje na oglasnoj ploči Zavoda ili u lokalnim glasilima? Smatrate da biste radili „bilo što“ samo da dobijete posao? Jeste li sigurni da radite sve kako treba?

Dobra procjena vlastitih potencijala i kompetencija, redovito pretraživanje portala s natječajima za posao, izrada vlastitog korisničkog profila na portalima za traženje posla te kvalitetna prijava za posao važni su uvjeti za uspješnu potragu za poslom. Koje portale možete iskoristiti za traženje posla, na kojima i kako izraditi svoj korisnički profil te na koji način napraviti dobru samoprocjenu svojih potencijala saznat ćete sudjelovanjem na radionici koju će održati savjetnice Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin.

Budući da se posao 'dogodi' samo rijetkima, bolje se dođete na radionicu „Novi pristupi traženju posla“ koju organiziraju CISOK Varaždin i Nezavisna udruga mladih, koja će se održati u srijedu, 21. veljače, s početkom u 18 sati u Ulici hrvatskih pavlina 7 te saznate kako proaktivno djelovati u traženju adekvatnog posla.

Komentari