za svačiji ukus

POSLJEDNJI VIKEND ADVENTA Utrka Djeda Mrazova, odličan glazbeni program - osvojite i vrijednu nagradu!

Objavljeno: 14.12.2016. 11:54

Zadnja izmjena: 14.12.2016. 11:57

U posljednjem adventskom vikendu na Kapucinskom trgu u Varaždinu naći će se ponešto za svačiji ukus, a najviše će se veseliti najmlađi. Osim klizališta, na Kapucinskom trgu će na svoje doći i oni koji nisu baš vični klizanju, a žele osjetiti pravi božićni ugođaj.  

  • Kuća Djeda Mraza otvorena je u petak od 17 do 19 sati, a u subotu i nedjelju od 10 do 13, te od 17 do 19 sati.
  • Raspjevani vikend na Kapucinskom trgu otvorit će u petak Mali Slavuji DND-a čiji koncert počinje u 18:00 sati.
  • U subotu u 11:00 sati održat će se utrku Djeda Mrazova u kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani, a najuspješniji će osvojiti i nagradu - SPA vikend za dvoje u toplicama Sveti Martin.

Uvjet za sudjelovanje su "djedamrazovske" kape, a njih osiguravaju organizatori. Prijave su moguće porukom na FB stranici Kitroa ili u subotu na licu mjesta, petnaest minuta prije početka utrke.

Cilj i start utrke su na Kapucinskom trgu, a staza dugačka 700 metara zatvara krug oko Cankarove, Kačićeve, Draškovićeve i Ulice Ankice Opolski.

  • Glazbeni program na Kapucinskom trgu nastavlja se u subotu u 17:00 sati kada će na svoje doći ljubitelji power popa, rocka i elektronike jer nastupa zagrebački Pink studio.
  • Nedjeljno jutro posvećeno je ponovno mališanima, kada od 11:00 sati nastupaju Štigleci. Pozivamo sve zainteresirane da dođu za vikend na Kapucinski trg i dožive još jednu adventsku Ledenu čaroliju.

Komentari